Camp-ing – taborjenje na boljši ravni

Camp-ing – taborjenje na boljši ravni

Na spletni strani https://camp-ing.si/ je na voljo oprema za kampiranje. Nahajamo se v Domžalah. Oprema za kampiranje vključuje predprostore in baldehine, kamp pohištvo, kamp oprema, šotori, kuhinjska oprema, cerade in tepihi, paviljoni, prostostoječe kabine, servis šotorov in baldehinov. Ponujamo široko ponudbo proizvajalcev in različnih znamk. Ko se odpravimo taborit v naravo je pomembno, da se dobro pripravimo glede na to, kakšno vreme je napovedano in kakšno opremo bomo potrebovali s sabo. Tu je potrebno upoštevati tudi število vseh oseb, ki bodo prisotne na taborjenju.

camp-ing

Camp-ing ponuja širok spekter različno velikih šotorov: AIR Tech napihljivi šotori, klasični šotori in šotori, ki se fiksirajo na vozila. Obstajajo manjši šotori za eno ali dve osebi in večji šotori, kjer lahko spi do 6 oseb. Prav tako camp-ing ponuja tudi kuhinjsko opremo: jedilni servisi, kozarci, posoda za kuhanje in vodo, žari, vedra itd. Oprema za kampiranje ponuja razne električne aparature kot so svetilke, zračna tlačilka, podaljški, grelci, pretvornik napetosti, ventilatorji. Da nam je na taborjenju kar seda udobno, priporočamo tudi nakup kamp stolov in ležalnikov, za spanje v šotoru pa napihljive blazine. 

Taborjenje posamezniku predstavlja oddih od vsakdanjega življenja in umik od hrupa in stresa, zato potrebuje kvalitetno opremo za kampiranje. Slovenija ima zelo veliko prostora za taborjenje v naravi, saj je kar 2/3 Slovenije pokrite z gozdom. Za vroče dni pa nam camp-ing ponuja tudi hladilne torbe, ki poskrbijo da pijača ostane hladna in osvežilna. Ko pa se odpravljate na dopust, kjer odidete na morsko obalo pa vam ponujamo nakup različnih šotorov za na plažo, ki vam nudijo senco, manjših paviljonov in čedalje bolj popularnih vozičkov s katerim lažje pripeljemo vse predmete, ki jih potrebujemo. Oprema za kampiranje se razlikuje glede na to kam gremo taboriti. Camp-ing izvaja tudi servisne storitve šotorov naših in tujih proizvajalcev. Pri tem šotor ustrezno pregledamo in prešijemo preperele šive zamenjamo obrabljene dele platna, lahko pa menjamo tudi celotno stranico.