Nakup sedežne garniture

Nakup sedežne garniture

A poznate prijeten občutek, ko se po napornem dnevu doma usedemo na udobno sedežno garnituro? Ali pa ko na deževen dan poležavamo na kavču In obiski prijateljev, družine. Čas je za nakup sedežne garniture!

Sedežna garnitura je pomemben faktor pri opremljanju dnevne sobe. V trgovini Kupi pohištvo imate na voljo veliko izbiro sedežnih garnitur, katere lahko enostavno naročimo preko interneta. Sedežne so narejene iz trpežnih materialov in so enostavni za vzdrževanje. Materiali tudi ne vsebujejo strupenih kemikalij. Izbirate lahko tako med usnjenimi kot bombažnimi sedežnimi garniturami. Njihove sedežne garniture imajo dobro kombinacijo bombaža in usnja, naslonjalo je iz usnja, sedeži pa iz bombaža. Usnje polepša izgled same garniture.

sedežna garnitura

Imamo več faktorjev, katere moramo upoštevati pri nakupu nove sedežne garniture. Največ je odvisno od prostora, ki ga imamo na voljo in sama pozicija garniture. Lahko imamo dvosedežne ali pa več sedežev. Tukaj zmagajo tisti, ki imajo večji prostor za garnituro in imajo več izbire. Izbiramo lahko med L in U garniturami. Kavč imamo ponavadi pred televizijo. Odvisno je tudi od članov družine. Če imamo otroke, mora garnitura biti večja, da boste lahko skupaj z otroci ogledali filme ob večerih. Pri izbiri barve garniture moramo biti pazljivi, da se bo barva kavča ujemala z barvami pohištva, preproge in podobno. Veliko sedežnih garnitur ima tudi možnost, da jo razstavimo in se kavč spremeni v posteljo. Če malicamo ali pijemo na sedežnih garniturah moramo paziti, da je ne polijemo, saj je čiščenje precej zahtevno, odvisno s čim smo jo umazali. Sedežne garniture vam lahko naredijo tudi po naročilu, po vaših merah in vašem okusu. Sedežne garniture lahko prej tudi poskusite in boste videli, če vam odgovarja.

Preverite ponudbe garnitur na njihovi spletni strani. Trgovina ima tudi garancijo na zadovoljstvo, tako da vam v primeru vrnitvi denarja vrnejo v 30 dneh. Naročite si novo sedežno garnituro še danes!