Naj bodo obloženi kruhki zvezda vašega večera

Naj bodo obloženi kruhki zvezda vašega večera

Obloženi kruhki so središče vsake zabave ali pa zdrav in zanimiv prigrizek, lahko tudi glavna jed, če tako želimo. Poznamo res veliko vrst obloženih kruhkov za vse okuse in načine prehrane. Kako zgledajo izvrstni obloženi kruhki si poglejte na tej povezavi https://www.pipo.si/hladni-prigrizki-in-oblozeni-kruhki/. Če jih ne boste delali sami, saj to vzame res dosti časa in je kar zahtevno glede izdelave za vse okuse ter jedce, priporočamo, da jih naročite pri mojstrih, ki imajo vsakodnevno prakso z raznimi obloženi kruhki in vam jih bodo dostavili na dom ali v pisarno. Tako vam ne bo treba iti v teh časih ven med morebiti okužene ljudi ali v trgovino ter boste doma na varnem in udobnem pa še z dobro hrano na mizi.

https://www.pipo.si/hladni-prigrizki-in-oblozeni-kruhki/

Obloženi kruhki spadajo med hladne prigrizke, ki pa so zel obogati in tudi nasitni. Običajno se zanje uporabijo beli kruhi, še posej je primerna francoska štruca, ki se jo nareže na primerne kose in na njih položijo narezane jedi. Za vsejedce so primerni siri, salame, jajca in razna zelenjava ter vložnine, kot so kumarice in paprike, vloženi suhi paradižniki, artičoke in še bi lahko naštevali. Dodatki so lahko olive, kapre, majoneza ali pa koščki sadja, vendar morate znati okuse dobro izbrati, da bo res okusno.

Neobičajni obloženi kruhki so gotovo obloženi z belimi siri in na njih sadje kot so kivi, jagoda in grozdje. Taki kruhki so izjemno sočni in poživljajoči pa še zdravi za te dni, ko rabimo vitamine bolj kot preveč maščobe. Ne pozabite pa tudi na rastlinojedce. Njim boste lahko ponudili obložene kruhke z vegansko salamo in sirom ter sadjem in vegansko majonezo. Navdušeni bodo in o vaši zabavi ali prireditvi bodo govorili še precej časa.

Če želite, da bodo gostje ali domači in seveda vi sami zadovoljni, naročite mojstrom, naj vas presenetijo z lepim izgledom ter okusi obloženih kruhkov.