Smuči Salomon

Smuči Salomon

Na smučišču se nedvomno želimo zanesti le na preverjene in zanesljive kose opreme. Te prepoznamo po različnih lastnostih in odlikah, nenazadnje pa tudi po znamkah, ki so na tem področju posebej uveljavljene. Če izbiramo nove smuči, potem gotovo ne moremo mimo ponudbe priznane znamke Salomon, ki navdušuje s pestro zbirko kakovostnih izdelkov.

smuči

Z vidika rekreativnih smučarjev je velika prednost znamke Salomon prav ta, da je moč v njihovi ponudbi najti zelo širok nabor izdelkov. Na svoj račun bodo prišli tako začetniki kot izkušeni smučarji. Ne samo, da so različnim uporabnikom smuči prilagojene s svojimi lastnostmi, poleg tega nudi Salomon svoje izdelke tudi v različnih cenovnih razredih. Za manj zahtevne kupce bo najbolj zanimiv nižji cenovni razred, ki že prinaša nekatere prepričljive modele. Že v rangu od 200 do 300 evrov najdemo kakšen par smuči, še bistveno več izbire pa se odpre, če zgornjo cenovno mejo prestavimo na 400 evrov. Prav na prehodu iz nižjega v srednji cenovni razred je ponudba Salomon smuči verjetno najbolj privlačna – znamka namreč slovi po kakovostnih izdelkih, pri katerih nižja cena ne pomeni nižje kakovosti. Te smuči bodo izbrali smučarji, ki cenijo odlično razmerje med kakovostjo in ceno, predvsem seveda tisti, ki dajejo več poudarka ceni, a bi radi vseeno dobili dobre smuči.

Čeprav v višjem rangu uporabniki pogosto raje posegajo po smučeh tradicionalnih smučarskih znamk, ponuja Salomon nekaj izbire tudi zahtevnejšim kupcem. Nenazadnje imamo na voljo tudi tekmovalne smuči S/RACE, ki se priporočajo celo profesionalnim smučarjem. Hkrati pa je treba izpostaviti še to, da so Salomonove smuči večinoma že opremljene tudi z vezmi, kar velja tako za nizkocenovne kot za dražje modele. Tudi vezi se sicer razlikujejo, a dejstvo ostaja, da so takšni seti zelo ugodni in običajno daleč najboljša izbira za vse vrste kupcev.

Salomon s svojo ponudbo cilja na rekreativne smučarje, ki iščejo odlično ceno in prepričljivo kakovost. Njihove smuči so torej kot nalašč za večino običajnih kupcev zimske opreme!