Kdaj se uporabi mehurčkasta folija?

Kdaj se uporabi mehurčkasta folija?

Mehurčkasta folija se uporablja v industriji in v pisarnah ter pri pakiranju. Kdor pošilja kakršno koli robo po pošti ali preko kurirskih služb. Zelo je uporabna za zaščito produktov, da se ne poškodujejo. Lahko se ščitijo majhni ali  veliki produkti. Če imate sami take produkte potem bo kakovostna folija iz mehurčkov ena najboljših možnih rešitev za zaščito produktov. Dobi se v majhnih ali v velikih količinah, ter v več dimenzijah, odvisno je za kaj jo potrebujete in koliko. Mehurčkasta folija je lahko prozorna ali pa tudi barvna, največkrat pa se uporablja kar brezbarvna, ker je najmanj moteča in zgleda najbolje, če z njo zavijemo produkte.

mehurčkasta folija

Ko se uporabi mehurčkasta folija, ste lahko gotovi, da se vaš predmet ne bo obdrgnil ali poškodoval. Z njo se obijajo od pralnih strojev, do drugih manjših produktov do kozarcev in pločevink, ki jih pošiljamo po pošti ali peljemo s seboj v vozilu. Zakaj torej ta  folija deluje? Enostavno zato, ker je narejena v več plasteh. Več kot ima plasti, bolj je močna. Skrivnost njenega učinka pa je, saj je med plastmi zrak, ki ublaži vse udarce.

Mehurčkasta folija dejansko lahko zadrži in ublaži celo točo, ki ne more poškodovati na primer avta ali česa drugega, s čimer bomo preprečili škodo. Kot vidimo je mehurčkasta folija zelo koristna. Lahko jo seveda naročite na lokacijo, kjer jo potrebujete v večjih ali manjših pakiranjih. Nekateri varujejo svoje pošiljke s papirjem ni podobnimi vložki v škatle vendar ni boljše zaščite od te folije z mehurčki. Tudi kuverte se delajo iz te folije in so izjemno uporabne za pošiljanje pošiljk. Nenazadnje lahko z njo zavijete omare, pohištvo in druge zadeve, ki jih hočete zaščititi na primer pri selitvi. Dobro je, da se pogovorite s strokovnjakom, ki vam bo našel pravo folijo za vas. So različne in je dobro da imate pravo.