Nastanitve Bohinj sredi neokrnjene narave in v bližini Bohinjskega jezera

Nastanitve Bohinj sredi neokrnjene narave in v bližini Bohinjskega jezera

Nepozabni trenutki in neokrnjena narava že čakajo na vas v Bohinju. Če si želite raziskati ta predel Slovenije, ki sodi med lepše, pritisnite na priloženo povezavo https://alpik.si/sladko-spanje/hiske-alpik/ in si rezervirajte svoje nastanitve Bohinj. Apartma v Bohinju vam namreč omogoča, da povsem prosto raziskujete Bohinj in okolico, ter preizkusite mnoge aktivnosti, ki so tam omogočene. Po napornem dnevu pa se odpravite v svojo nastanitev, ki je ravno prav oddaljena od vrveža, da vam bo ponujala zaslužen počitek in vas bo napolnila z energijo za nov dan raziskovanja. Če si torej želite zagotoviti nepozaben oddih, se opravite v Bohinj in si ga omogočite.

nastanitve Bohinj

Nastanitve Bohinj so na vrhunski lokaciji
Zavidanja vredna lokacija je dober opis nastanitve Bohinj, ki jo boste našli na priloženi povezavi. Ti apartmaji se namreč nahajajo v neposredni bližini Bohinjskega jezera, obdani pa so z neokrnjeno naravo. Svež zrak in lepi pogledi vas bodo zagotovo napolnili z energijo, ki jo potrebujete, ko vas naporen vsakdan izmuči. Lokacija apartmajev vam ponuja, da ste v nekaj minutah hoje že ob jezeru, kjer lahko preizkusite dosti aktivnosti, ki jih to jezero ponuja. Dovoljšna oddaljenost od samega vrveža pa vam bo omogočila, da boste lahko uživali v mirnih večerih, brez neposrednega hrupa. Prav tako se boste lahko mirno odpočili in se sladko naspali v objemu narave.

Nastanitve Bohinj do tradicionalno alpskega videza
Nastanitve Bohinj se nahajajo ob vznožju gora, zato so tudi apartmaji primernega videza, da se skladajo z okolico. Za tradicionalni alpski slog je značilno, da se uporablja dosti lesa, ki je naraven material. Ta material v nastanitve Bohinj vnaša določen čar in toploto, zato se boste tam počutili domače. Kljub tradicionalnemu in toplemu videzu, pa ti apartmaji zagotavljajo tudi vso potrebno sodobno opremo, ki jo potrebujete za prijeten oddih. Tako boste imeli v vsakem apartmaju brezplačno spletno povezavo, televizijo, likalnik in sušilnik za lase. Apartmaji pa so opremljeni tudi z žarom, ki bo v toplih mesecih omogočal prijetna druženja zunaj. Tako boste dobili združen tradicionalen videz s sodobnimi komponentami, zaradi česar so te hiške v Bohinju zares nekaj posebnega.

nastanitve Bohinj

Bohinjski apartmaji in različne aktivnosti
Nastanitve Bohinj so torej v bližini Bohinjskega jezera, ki omogoča najrazličnejše aktivnosti, tako poleti kot tudi pozimi. Na voljo imate širok nabor aktivnosti, kot so pohodništvo, kolesarjenje, ribarjenje, čolnarjenje, kopanje, smučanje, wellness storitve in še mnoge druge aktivnosti. Dobra plat omenjenih aktivnosti je ta, da so primerne za najrazličnejše obiskovalce Bohinja, od najmlajših pa vse do najstarejših. Ker je nabor izjemno širok, boste v njem zagotovo našli aktivnost, ki vam kar najbolje ustreza. Če si želite mirno preživeti svoj oddih, pa lahko vedno izberete poležavanje ob jezeru, v osrčju naravnih lepot. Vse to vam namreč omogočajo nastanitve Bohinj, ki imajo odlično lokacijo.

Izbirate lahko med različnimi apartmaji
Ker so obiskovalci Bohinja izjemno različni, so na voljo tudi različni apartmaji, da ustrezajo široki paleti gostov. Nastanitve Bohinj vam ponujajo apartmaje A1, A2, A3, A4, A5, A6 in A7. Izberete pa lahko tudi tri koče, to so Chalet Zlatorog ali Chalet Tisa in najnovejši dodatek Chalet studio Govic. Apartmaji se med seboj razlikujejo po velikosti in posledično po številu oseb, ki jih lahko sprejmejo. Tako so nekateri apartmaji primernejši za posameznike in pare, drugi za družine, tretji pa za širše družine ali večje skupine prijateljev. Na priloženi povezavi si lahko ogledate vse apartmaje in se tako odločite, katero boste izbrali zase.

nastanitve Bohinj

Kaj ponujajo vsi apartmaji?
Nastanitve Bohinj so torej sestavljene iz več apartmajev, ki so si med seboj različni, a ponujajo tudi nekatere enake stvari. Prav vsak apartma ponuja 100% “self check in”, dezinfekcijo, prevoz na lokacijo (po dogovoru), ogrevanje, dnevno čiščenje (po dogovoru), brezplačno parkirišče, brezplačen hiter WiFi in Whatsapp virtualno recepcijo. Poleg tega pa imajo vsi apartmaji lastno kopalnico, tuš, TV z ravnim zaslonom, žar, zvočno izolacijo, sušilec za lase, likalnik, brezplačne toaletne potrebščine, brisače in posteljnino ter zasebni vhod. Nastanitve Bohinj so torej polno opremljene, da vam lahko zagotovijo nemoten oddih, ki si ga zaslužite.

Bohinjski apartmaji so dobro izhodišče za izlete
Zaradi lokacije, ki jo imajo apartmaji v Bohinju, se boste lahko na svojem oddihu odpravili na mnoge nepozabne izlete. Izberete lahko kratke sprehode, večurne odprave ali pa celodnevne izlete, saj vam Bohinj vse to tudi omogoča. Izberete si lahko celo vožnje po jezeru, saj boste v nekaj minutah že ob njem. Ravno zato so nastanitve v Bohinju optimalna izbira za vas, ker vam bodo omogočile aktiven ali miren oddih, kar si boste zaželeli. Ob koncu dneva pa se boste lahko vrnili v svoj apartma in tam posedali na terasi, ki ponuja čudovite razglede. Odmaknili se boste lahko od vrveža in se naužili svežega zraka.