Superge danes videne kot brezčasen trend

Superge danes videne kot brezčasen trend

Zdi se, da so še pred kratkim veljala nezapisana pravila kdaj in kje, je primerno nositi določeno obutev. Modni trendi se vedno znova spreminjajo, a mnogi tudi vračajo in reciklirajo v bolj moderne različice. Takšen primer so tudi superge za prosti čas. Brez dvoma so superge najpopularnejša obutev ta hip je prevzela tako ljubitelje »casual« stila kot tudi tiste, ki imajo radi več kančka elegantnosti v svoji garderobi. Dejstvo je, da jih je možno nositi in kombinirati z vsem. Torej, so superge res le čevlji za prosti čas ali postajajo vedno bolj primerna obutev tudi za nešteto drugih priložnosti in kombinacij?

Streetwear estetika

»Streetwear« že nekaj let postaja ultimativna modna smer, različne modele superg pa lahko ponosimo k skoraj vsem kombinacijam. Superge so bile včasih videne le kot športni copati, danes pa jih zaradi nešteto različnih kombinacij, dizajna in njihovega udobja obožujejo ljudi po vsem svetu. Vaša obutev vsekakor zaokroži celoten videz, zato je v skladu s tem izbor trendovskih superg postal način, da se izrazite in pokažete svoj osebni slog.

Definirajte svoj stil

Ponudba v trgovinah je res pestra, zato se boste brez zavedanja, kaj pravzaprav želite, v čem se počutite dobro in v katero modno smer želite popeljati svoj osebni stil, na trenutke težko znašli. Pomembno je, da slepo ne sledite trendom, ampak svoj nakup prilagodite lastnim preferencam. Če ste pristaš minimalističnega in bolj »casual« sloga, ne boste zgrešili s supergami v klasičnih tonih, v beli, črni ali bež barvi. Če želite dodati pridih inovativnosti in izvirnosti, ne da bi pritegnili preveč pogledov, poiščite superge z različnimi motivi, zaponkami ali vzorci. Cilj je, da imate vizijo svoje kapsulne garderobe in nato posamezne dodatke, v tem primeru superge, prilagajate na način, da tej celostni podobi pristajajo.

Seperge
Vaša obutev vsekakor zaokroži celoten videz.

Kako torej s supergami ustvariti brezčasen, moderen videz, ki je primeren tako za sprehod po mestu kot za v službo? Pogumno sprejmite kombinacijo športnega in poslovnega pridiha v enem in svoje superge kombinirajte z suknjičem in hlačami v isti bravi, medtem ko se lahko z izbiro superg malce poigrate za želeni kontrast, glede na priložnost. Na ta način ne boste rešili le modne dileme, ampak tudi časovno.

Med trendi do prave izbire superg

To jesen se obeta retro trend čistih linij. Več znamk, med drugimi Nike, New Balance in Adidas, se je odločilo za umirjen, vintage pridih. Vsi, ki ste na ta trend čakali, boste definitivno imeli izbire na pretek. Za vse, ki si želite izstopati v bolj drznih in vpadljivih barvnih kombinacijah, spletne trgovine kot je Zapeljiva, ponujajo različne modele moških in ženskih superg. Med pestro ponudbo različnih modelov, boste zagotovo našli nekaj kar bo ustrezalo vašemu okusu, sploh če sta vam dober stil in udobje na prvem mestu.

Na voljo imajo različne modele za različne priložnosti in letne čase, izbirate lahko celo med supergami s podloženim podplatom, katerih prednost je predvsem udobnejša hoja, saj blažijo korake. V našem hitrem tempu življenja, je to zelo pomemben vidik, ne glede na to ali čez dan hitimo na sestanke, se rekreiramo ali potujemo. Zahvaljujoč napredku tehnologije tudi na tem področju, je prišlo do res velikih inovacij in izboljšav pri izdelavi superg. Pri podjetju APL, znano po ustvarjanju superg, ki so sinonim za kombinacijo zmogljivosti in estetike, so se že hitro v svojem ustvarjalnem procesu zavedali kako pomembno je optimalno udobje obutve  za vse vidike našega življenjskega sloga. Tudi pri nas, se na področju izdelave superg, vedno bolj pozorno spremlja sam proces inovacije in tehnoloških izboljšav, ki podpirajo pravilen položaj hrbtenice in zagotavljajo udobje pri nošenju skozi ves dan. Superge so brez dvoma univerzalen in vsestranski modni dodatek, ki mora zagotavljati tako estetsko odobravanje kot dobro počutje.