Transparenti Magma Media

Transparenti Magma Media

Ko se vozimo po naših cestah, naletimo vedno ob cestah na razne oglase kakšnih togovskih centrov ali drugih podjetij. To navadno vidimo na raznih panojih, ki nas vedno pritegnejo. Transparenti vedno pritegnejo naše oči, pa če je na njih napisano malo ali polno, hitro oko pade na njih. S transparentom lahko poveste več, kot s 1000 besedami. Napisi so navadno na raznih ceradah, saj so bolj kvalitetne in obstojne na raznih panojih ob cestah. Na spletni strani lahko vidite na kakšen način vam jih naredijo in kako vse skupaj poteka.

Transparenti so najboljša izbira za oglaševanje, ko se hočemo kje predstaviti. Lahko jih uporabimo za različne namene oglaševanja. Saj ste sigurno na njih že našli različne oglase vsega kar je mogoče. Ni nujno, da oglašujete sebe, lahko koga vabite na kakšno zabavo. Ni nobenega pravila kaj se naj nahaja na transparentu, ki stoji kje ob cesti. Transparenti morajo bit narejeni na kvalitetnem materialu, saj so vedno postavljeni nekje na prostem. Zato ga ne sme že ob prvem grdem vremenu uničit veter ali sneg, prav tako ne toča ali dež.

transparenti

Nekako omenjam vedno, da transparenti stojijo ob cestah. Če dobro razmislimo, je to le ena velika reklama na samem transparentu. Zato ga ne moremo postaviti nekje na okno ali balkon. Večinoma so postavljeni tam, kjer se obrne največ ljudi. Odvisno je kako veliko dimenzijo naročimo. Mi določimo kakšen transparent bomo imeli. Cerada pa je navadno tisti material, ki ga izberejo ali vam priporočajo. Magma Media je tisto podjetje, ki mu lahko zaupate, so res strokovno izobraženi. Delajo na teh projektih že leta zato jim kar pogumno zaupajte. So tudi cenovno ugodni in na večja naročila vam nudijo tudi kakšne popuste. Cene so različne, vse je odvisno kakšno dimenzijo izberete. Poglejte na spletno stran ali jih pokličite in boste točno izvedeli kaj vas zanima-