Sodobna all on 4 metoda vam vrne nazaj zobe in nasmeh

Sodobna all on 4 metoda vam vrne nazaj zobe in nasmeh

All on 4 je metoda, ki vam omogoči zobno protezo, ki jo zelo enostavno vstavite v usta in spet snamete, ampak vseeno trdno stoji v ustih, ker se zagozdi v nosilce, ki so vpeti v čeljust. Tako zgleda, kot da imate svoje zobe. Taka proteza ne more pasti iz ust. Niti ne gre nič pod njo, ker je povsem prilagojena vaši ustni votlini. Dejansko je all on 4 – zobna proteza na klik, kako zgleda in kako se naročite nanjo pa je na tej povezavi. Veliko je še  vedno ljudi, ki nimajo zob in bi radi dobro izgledali ter normalno jedli, kot nekoč. to ta metoda zdaj res omogoča.

all on 4

Metoda all on 4 je proteza, ki je vpeta v čeljusti na štirih koncih, zato lahko imate zgoraj in spodaj zobe, kot bi bili vaši. Ni potrebno imeti umetnega neba, zato vas ta proteza ne more tiščati ni vas ne bo bolela. kot je to navada pri navadni protezi. tudi se ne zlomi in ne okruši. Zelo dobro jeto, da če se vam spremeni ustna votlina, potem so vsadki še vedno tam in še vedno lahko protezo nosite, medtem ko pri navadni to ni mogoče.

Nova tehnologija all on 4 je bistveno boljša od zobnih mostičkom, ki poškodujejo okoliške zobe, če jih imate, zato jih je treba sčasoma spuliti in spet narediti novo protezo. Zdaj je možno s kostnim vsadkom impatantom nadomestit enega ali  več zob in tudi vse zobe.

Včasih je dejansko nova metoda all on 4 edina rešitev za brez zobe dlesni in usta. Saj včasih je treba zaradi zdravstvenih razlogov odstraniti vse zobe. Pokličite zobozdravnika in naj vas pregleda ter ugotovi, če ste primeren kandidat za tako novo metodo. Zelo boste zadovoljni kot mnogi, ki spet lahko pijejo in jedo normalno vse jedi in se smejejo, kt so se nekoč brez, da bi jim bilo nerodno.