Najboljši štedilniki

Najboljši štedilniki

Ko prenavljamo kuhinjo ali pa smo ravnokar prišli v novo stanovanje, je prvi kuhinjski nakup štedilnik. Ampak kateri štedilnik kupiti? To je vprašanje, ki nas muči kar nekaj časa, saj ne vemo katerega bi izbrali, ker je dan danes toliko različnih štedilnikov na trgu, da se je zelo težko odločiti samo za enega. Prav tako pa se je tehnologija v zadnjih letih zelo razvila in imamo na voljo od klasičnih, električnih in plinskih štedilnikov, vse do indukcijskih in steklo keramičnih štedilnikov. Da se boste lažje odločili kateri štedilnik kupiti, si lahko na spletni strani Emunida pogledate ponudbo raznih štedilnikov in preberete kaj je za določene značilno, kakšne so njihove pozitivne lastnosti in kateri bi najbolje ustrezali vašim potrebam in željam.

Če še vedno ne veste kateri štedilnik kupiti je zelo dobra odločitev štedilnik 4 plin 2 elektrika (ali v kakšni drugi kombinaciji po želji), ki omogoča dve različni vrsti štedilnika v enem in ponuja več funkcij. To je lahko dobra izbira, ker, ko zmanjka elektrike nas bo rešila plinski del, ko pa bo zmanjkalo plina nas bo rešil indukcijski del. Pa tudi nekatera hrana je boljšega okusa, če je pripravljena na posamezni plošči, čeprav se sliši čudo.

Preden se odločite kateri štedilnik kupiti, se pozanimajte o tem, ali ga boste lahko vstavili v svojo kuhinjo in ali bo varen za uporabo. Dan danes je najbolj popularna izbira plinski štedilnik, ker omogoča natančnost in je zelo enostaven za uporabo. Najraje ga uporabljajo gurmani in profesionalni kuharji, ker lahko z njimi odkrijejo odlične okuse v hrani in jim omogoča natančno nadziranje temperature. Veliko pa se jih odloči za indukcijske plošče, ker so bolj moderne in je njihov vizualni izgled privlačen. Njihova uporaba je zelo enostavna, in varna, ker se segreje le tisti del, ki je v stiku s posodo, zato se ne boste mogli opeči.