Nežno razkužilo za roke z eteričnim oljem limonske trave

Nežno razkužilo za roke z eteričnim oljem limonske trave

Razkužilo za roke je sredstvo, ki dezinficira površino kože, ki je najbolj na udaru zaradi bakterij in virusov. To so predvsem roke in tudi drugi deli kože, ki jih je potrebno razkužiti v primeru, da smo se dotikali oziroma prišli v stik z drugo površino, za katero je možno, da bi lahko bila vir bakterij in virusov. Razkužilo za roke preprečuje širjenje nalezljivih bolezni, varuje tako nas kot tudi druge pred okužbami in resnimi boleznimi. Na tej spletni strani boste našli nežno in učinkovito razkužilo za roke, ki roke dodatno neguje.

razkužilo za roke

Sredstvo za dezinficiranje je namenjeno tako razkuževanju rok in kože kot tudi za ostale površine, ki se jih dotikamo, pa obstaja verjetnost, da se lahko bakterije in virusi prenesejo na drugo osebo. Dezinfekcijsko sredstvo učinkovito in nežno razkuži roke ter ne draži kože, je ne izsušuje ter poškoduje, kot je to pri manj kakovostnih razkužilih praksa. Skrivnost takega razkužila je v dodatku eteričnega olja limonske trave, ki kožo neguje in ne izsušuje.

Razkužilo za roke z limonsko travo vsebuje Etanol (73%), vodo in olje limonske trave (Cymbopogon Citarus Leaf Oil). Uporabljamo ga tako, da na roke, predvsem na dlani, nanesemo razkužilo, ki pa ga mora biti zadosti, da ga lahko enakomerno porazdelimo po površini kože. Vtirati ga je potrebno vsaj dvajset sekund.

Če pa Razkužilo za roke uporabimo na površini, ga enostavno razpršimo po vsej površini in počakamo dvajset sekund, da se posuši, nato pa ga obrišemo še s suho čisto krpo.

Razkužilo za roke varno uporabljamo tako, da ga ne razpršujemo tam, kjer bi se lahko vnelo, saj gre za vnetljivo tekočino, ki hlapi. Zato ga moramo hraniti ločeno od toplotnih virov, ne sme biti zraven vročih površin, kot so štedilniki in radiatorji, ne sme priti v stik z iskrami ali odprtim ognjem in drugih virov, zardi katerih se lahko vžge. Hranite ga tudi izven dosega otrok.