Klima za avtodom 12v – zagotovite si udobno vožnjo

Klima za avtodom 12v – zagotovite si udobno vožnjo

Danes si sodobnega potovanja brez klime sploh ne predstavljamo več. Udobna in našim potrebam prilagojena vožnja je tisto, kar mora izpolnjevati vsako moderno vozilo Tako tudi lastnike počitniških vozil razveseljuje 12v klima za v avtodom, ki združuje številne napredne funkcije za kar najboljše popotniško doživetje.

Klimatska naprava, ki preprosto navduši

Dometic FreshJet je klima za avtodom 12v, ki velja za najmanjši model na tržišču, zato je primerna tudi za manjše prikolice. Svoje uporabnike preseneča predvsem s svojo kompaktno zasnovo, ki dopušča montažo drugih, vam pomembnih elementov – solarnih panelov, satelitskega krožnika ali pa še ene klime. Slednje je izredno priročno pri večjih avtodomih, ko želite še posebej učinkovito ohladiti spalni del vozila. S pomočjo te vrhunske klimatske naprave boste zagotovo doživeli maksimalno udobje in svobodo bivanja.

klima za avtodom 12v

Pri številnih klimah lahko opazite, da je glavna težava njihovo napajanje. Strešna klima za avtodom 12v FreshJet 2200 pa je to težavo elegantno obhodila. Zaradi zelo nizkega in mehkega zagonskega toka ste lahko popolnoma brez skrbi glede električne zaščite na postajališčih za avtodome.

Kot smo že omenili, gre za najmanjšo strešno klimatsko napravo na tržišču – njene dimenzije za odprtine so 40×40 cm. Pa vendar gre hkrati za eno najmočnejših klimatskih naprav, ki pri svojem delovanju ne sklepa nikakršnih kompromisov. Vaš prostor bo tako hitro in učinkovito ohladila, vam pa zagotovila neizmeren užitek. Zaradi svojega tihega in varčnega delovanja pa boste komaj opazili, da jo sploh imate – razen prijetnega ozračja, ki ga bo ustvarila, o njenem obstoju ne bodo pričali hrup in visok strošek za elektriko.

Omenimo naj tudi funkcije, ki jih Dometic klima za avtodom 12v nudi. Navdušili vas bodo prilagodljiv pretok zraka, funkcija hlajenja in razvlaževanja, ter upravljanje na daljavo z intuitivnim daljinskim upravljalnikom. Klimi je dodana tudi LED osvetlitev, ki poskrbi za odlično vzdušje v avtodomu. Nenazadnje pa je Dometic FreshJet tudi prva izbira NASE. Vas zanima zakaj? Potem jo preizkusite!