Plinski žari za izvrstno hrano vse leto

Plinski žari za izvrstno hrano vse leto

Plinski žari so uporabni vse leto. Lahko jih imate na balkonu, terasi, zunaj ali v vrtni lopi in če imajo varovala, tudi v stanovanju. Kakovostni plinski žari so lahko namizni ali samostoječi, odvisno je, kje jih boste uporabljali. Največ ljudi se odloča za namizne žare, ker jih lahko položite na katero koli ravno površino, priklopite plinsko jeklenko in že pečete. Žar na plin se izjemno hitro segreje na visoke temperature, ki so nujne za peko rastlin ter mesa in sira, da ostane hrana po nekaj minutah peke še vedno zdrava in sočna ter izjemno okusna.

plinski žari

Plinski žari Furlan so izjemno kvalitetni in lepi na videz. Izdelani so iz nerjavečega jelka in so preprostih oblik, da se jih da super pomiti ter uporabljati. Njihova prednost je, da so majhni in da se jih da nositi s seboj, kamor želite. Lahko jih imate doma, na balkonu ali pa na vikendu. Enostavno žar pospravite v avto ter dopeljete zraven še na primer 3 kg plinsko jeklenko, ki zdrži ves mesec in pekli boste lahko kjerkoli.

Če pa bi hoteli peči v naravi, na izletu, potem so na voljo samostoječi plinski žari, ki imajo lastne noge. Noge se lahko stabilno namestijo na katerem koli terenu. Njihova prednost je tudi, da imajo lahko vmes med bogami še košarice ali police za odlaganje pripomočkov za peko in hrane.

Vsi plinski žari imajo tudi določene dodatke, kot so pokrovi in ščitniki za veter, če pečete v naravi, je to nujno, da ogenj ne ugaša. Dodatki so lahko tudi razne odlagalne police. Nekateri modeli jih pa že imajo zraven. Nabavite pa tako močan in velik žar, kot ga potrebujete za svoja kosila ali zabave. Več, kot vas je,  večji naj bo, da boste hitro pripravili čim več hrane. Na zabavah so ljudje ponavadi zelo lačni in to kar ves čas. Kosilo pa je tudi prav, da je hitro pripravljeno, da je potem več časa za druge stvari.