Prilagojeni stroji za peskanje visoke kakovosti

Prilagojeni stroji za peskanje visoke kakovosti

Stroji za peskanje so zelo različni in se običajno naredijo individualno za vsako proizvodnjo posebej Na tej povezavi so kvalitetni stroji za peskanje, ki so standardni.To podjetje ima lasten laboratorij za testiranje in razvoj peskarskih strojev za vse vrste industrij. To podjetje seže dolga leta ukvarja s stroji za peskanje in ima bogate izkušnje, da lahko naredi avtomatske in zanesljive stroje, ki ne poškodujejo obdelovancev in orodja. Zagotovijo pa vam tudi vzdrževanje in servis.

stroji za peskanje

Stroji za peskanje so zelo različni in uporabljajo različne medije za peskanje, kot so kovine, kroglice, led in druge materiale. Peskanje je čiščenje površine vseh umazanij, preden se pobarvajo ali pa gre za posebno obdelovanje površine, da dobi poseben lesk in videz. To ni treba več delati na roke, kot so to delali še pred kratkim in je bilo to delo resnično težko ter zahtevno. Zdaj to dela stroj sam z roboti znotraj sebe.
Danes so stroji za peskanje vodeni s pomočjo operaterjev preko ekranov. Proces se odvija v zaprti komori. Stroji so lahko različnih oblik in dimezij prilagojeni obdelovancem, ki se jih obdeluje. Lahko so  majhni ali ekstremno veliki. Imajo lahko tudi različne izvedbe transportiranja obdelovancev. V stroj jih lahko dvignete z ličarjem ali pošljete po tirnicah.
Stroji za peskanje so narejeni tako, da so vsi deli lahko dostopni in se jih z lahkoto servisira po potrebi. Če bi jih želeli kasneje dograditi, je to možno, ker so tako narejeni, da se to da. Poleg lahko naročite tudi veliko dodatne opreme, ki pride prav med samim procesom dela.
Tudi za peskalne medije lahko naredijo različne dimenzije dozirnikov. Vrata pa se lahko odpirajo dvižno ali pa pri strani. Stroje pa lahko naredijo tudi kombinirane, tako da se jih lahko upravlja ročno in tudi delujejo hkrati avtomatsko. Vsi so dobro razsvetljeni tudi znotraj in imajo okna, da se lahko opazuje proces dela.