Kvantno informacijska terapija lahko ozdravi hude bolezni

Kvantno informacijska terapija lahko ozdravi hude bolezni

Kvantno informacijska terapija je zdravljenje s ponovno povezavo, kar je tehnika priznanega zdravnika in kiropraktika za zdravljenje DNK s svetlobno frekvenco, ki je današnji znanosti le malo znana. Izkušena terapevtka te neverjetno uspešne terapije se je že v mladosti ukvarjala z radiestezijo ter drugimi ezoteričnimi znanji. Že pri triindvajsetih letih je odprla svoj center dobrega počutja, ki je takrat uspešno nudilo ljudem talaso terapijo, balneologijo, limfoterapijo in naravno kozmetiko. Sodeloval je tudi kardiolog dr. Vladimir Bartasevic z akupunkturo. Kvantno informacijska terapija je bila pika na i, ko se je terapevtka udeležila predavanj g. Olega Krizanovskijga, saj se je nad terapijo res navdušila. Ustanovitelj te terapije je dr. Erik Pearl.

Kvantno informacijska terapija

Kvantno informacijska terapija je še danes njena glavna dejavnost, ker je tako učinkovita tudi, če medicina odpove. Kvantno informacijska terapija deluje v vsakem primeru, ali vanjo pacient verjame ali ne, saj deluje na osnovah fizike, ki so resnični procesi, kateri obstajajo na Zemlji že od nekdaj. Ta terapija deluje na podlagi spektra manj znane svetlobe, ki prodira iz vesolja in še ni dobro raziskan s strani znanosti.

Gre za posebne pasovne širine svetlobe ter določene fizikalne zdravilne frekvence, ki pomagajo telesu. Dr. Erik Pearl je dober kiropraktik, ki je nekega dne imel neobičajne uspehe pri ozdravljenju zelo bolnih ljudi. Nenadoma so se ozdravili ljudje z zelo resnimi boleznimi kot sta multiplaskleroza in rak, zato so znanstveniki preučevali ta fenomen in ugotovili, da je to neobičajno ozdravljenje nastalo zaradi skupka veh energij in dotočenih informacij, ki so človeku pomagale do tega, da se je v njem zbudil notranji zdravnik.

Postalo je jasno, da kvantna terapija spreminja DNK in to ozdravi skoraj vsakega človeka. Na ta način je bila izumljena kvantno informacijska terapija, ki je uspešna že od njenega nastanka naprej. Ta terapija namreč odpravlja napake, ki nastanejo v našem DNK vsak dan zaradi notranjih in zunanjih vplivov. Tako terapija spreminja fiziološki in psihološki proces, ki ves čas teče v človeku in se lahko tudi ustavi. Na ta način pacient ozdravi na vseh ravneh, telesnem, čustvenem in duševnem.